Tricking

Soero biedt een breed aanbod van entertainment aan. Deze pagina introduceert kort de disciplines waarbinnen wij zijn gespecialiseerd. Niet alleen shows, maar ook workshops, lessen, privé lessen en masterclasses kunnen in deze disciplines worden verzorgd. Voor meer informatie, prijzen en eventuele vragen kunt altijd contact met ons opnemen en zullen wij u z.s.m. te woord staan.

Indien u opzoek bent naar een discipline die niet op deze pagina te vinden is, neem dan vooral contact met ons op. Wellicht kunnen wij alsnog iets voor u betekenen.

Disciplines waarbij het mogelijk is om aanvraag voor te doen:

Horsemen Stunts: Stunt Family

The 4 Horsemen zijn in 2013 begonnen als tricking en stunt groep. 4 atleten zijn samen de uitdaging aangegaan als deelnemers in het televisie programma Holland’s Got Talent. Na de gouden ticket te hebben gewonnen zijn ze terecht gekomen in de halve finale. Sinds 2013 is de groep nog steeds actief op het gebied van acrobatie, tricking en stunt werk. In 2017 heeft de groep een doorstart gemaakt met nieuwe leden en een nieuwe naam: Horsemen Stunts : Stunt Family.

Martial Arts Tricking

Martial arts Tricking is een opkomende, indrukkwekkende en een fysiek en mentaal uitdagende sport. In de breedste zin van het woord is “Tricking” een combinatie tussen verschillende vechtsport kunsten. Het combineerd verschillende technieken uit verschillende stijlen vechtsport en mixt deze met technieken uit andere disciplines zoals turnen en breakdance.

Movie Fighting

Movie fighting is de verzamelnaam voor gechoreografeerde gevechten die gemaakt worden voor film. Deze vechtscenes rijken uit van super helden gevechten tot aan een kleine klap in het gezicht bij een dramatische liefdes scène. Movie fighting of stage fighting wordt daarom door een grote variatie mensen beoefend.