Media Productions

De media kant van Soero beslaat een breed scala aan producten en diensten. Soero is gespecialiseerd in videografie, fotografie en grafische vormgeving. Uiteraard is het ter allen tijden mogelijk om deze diensten met de bijbehorende producten met elkaar te combineren. Soero werkt met aanbod op maat, al uw wensen en ideeën worden door ons team tot leven gebracht.

Videografie

Wilt u iets hebben gefilmd? Een bruiloft, een feest, een evenement of dergelijke activiteit? Soero biedt u een team dat ervoor zorgt dat alles wordt vastgelegd naar uw wens. Videoclips, aftermovies, documentaires, interviews, sfeer impressies en commercials. Uw idee is onze uitdaging. Heeft u een idee waar ik geen raad mee weet? Neem dan snel contact op met ons media team.

Fotografie

Bent u opzoek naar een portret of familie foto? Wilt u foto’s laten maken op een evenement of voor een bruiloft? Soero biedt fotografie op maat aan. Naast fotografie voor particulier bieden wij ook productfotografie aan. Wilt u producten laten fotograferen voor een folder of website dan bent u bij Soero aan het juiste adres.

Grafische Vormgeving

Flyers, logo’s, posters, visitekaartje of een complete huisstijl nodig? Soero beschikt over een aantal grafische designers die ervoor kunnen zorgen dat uw idee grafisch werkelijkheid wordt. Bent u een startend bedrijf of bent u gewoon toe aan een nieuw design? Neem dan contact met ons op voor de voorwaarden.